Din anul 1999,
lideri pe piata de energie.

Europe Energy Group a fost fondata in anul 2007 de catre Matteo Ballarin, la vremea respectiva acesta fiind director unic si actionar minoritar. In anul 2012, prin achizitia actiunilor de catre managementul companiei si ajustari ulterioare, controlul Grupului a fost preluat de catre Europe Energy Holding Srl, companie detinuta 100% de catre Mr Matteo Ballarin.

 

De la inceput, Europe Energy a fost una din cele mai dinamice si inovative companii italiene pe piata europeana de energie electrica si gaze naturale asa cum o demonstreaza veniturile obtinute si volumele comercializate.

 

Dorinta de a anticipa evolutia pietei si de inovatie sunt punctele cheie pe care se bazeaza strategia Europe Energy, alaturi de o atitudine puternic favorabila internationalizarii. Din acest motiv, in prezent, Europe Energy se prezinta ca un mare grup international.

Peste treizeci de mii de clienti

Diferentierea activitatilor si abilitatea de a identifica noi oportunitati fac parte din ADN-ul Europe Energy, din modalitatea de a intelege inovatia si plus valoarea pe care le putem oferi.

In tot cazul, inovatia nu ar fi putut fi sustinuta fara asigurarea unei fundatii solide ce contine proceduri specifice, atentia pentru detalii si supravegherea rezultatelor in vederea optimizarii.

O echipa tanara si entuziasta, profesionalismul si o deplina cunoastere a pietei sunt ingredientele formulei de succes dezvoltate de catre Europe Energy. In fiecare zi, Europe Energy isi pune cunostintele si experienta la dispozitia clientilor, partenerilor, familiilor si mediului in care performeaza.